Las nuevas fronteras del espacio: el rol de Hispasat
Dijous, 9 de novembre a les 13:30h
Dinar - Col·loqui
Aquesta obra recull diverses àrees de pensament i de vivències d'un ciutadà, i més concretament un professional de la sanitat.
En uns quants anys en què la tergiversació de la història és constant, l'autor ens presenta una visió diferent, però real. Estructurat en dinou capítols, s'aborden temes marcadament dispars però de rabiosa actualitat als camps de la política, la salut i l'alimentació, societat, filosofia i crítica.
Ramon Viader Guixà , soci del Cercle Eqüestre, és farmacèutic i enòleg. Persona inquieta, que ha fet de la frase never stop exploring el seu lema. Estudiós i curiós s'ha interessat pel pensament abstracte, les humanitats i les ciències.
La seva dedicació professional a les ciències de la salut li ha forjat un interès pel seu entorn social de les vivències del qual neix la necessitat de comunicar idees, pensaments i experiències enriquidores.
Marcat socialment per la generació del 68 ha viscut sempre atent al desenvolupament del nostre país des de la dictadura a la democràcia. Com tants de la seva època ha treballat mogut per l'afany de superació i de saber-ne més, contribuint a forjar una societat moderna i més justa.
En aquest, el seu cinquè llibre, ens transmet les memòries i les reflexions sota l'atenta mirada de la perspectiva històrica. Uns textos diversos, sense ànim de formar figura com diu el mateix, però que connecten el lector amb una realitat que sovint se'ns apareix desenfocada. La seva lucidesa en les anàlisis és atraient i convida a reflexionar sobre la nostra pròpia identitat com a éssers humans sense excusar la nostra responsabilitat en la construcció d'un futur absolutament incert.
President emèrit de la Federació Espanyola d'Associacions d'Enòlegs (FEAE), i de la Union Internationale des Oenologues (UIOE). Patró fundador i primer secretari de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN). Membre del grup d'experts de la Subcomissió de Mètodes d'Anàlisi de l' Office International de la Vigne et du Vin (OIV) (1989-2012), entre d'altres càrrecs.
Ha publicat nombrosos treballs científics a revistes especialitzades. Ha pronunciat més de cent conferències en congressos internacionals a diversos països. Professor Ad honorem de la Facultat d'Enologia (URV). És titular de diverses patents, una d'invenció (BOPI 2000).
José Luis Bonet Ferrer , Doctor en Dret. Catedràtic emèrit d'Economia Política i Hisenda Pública a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.
President emèrit del Grup Freixenet.
Ha presidit durant 14 anys, del 2004 al 2018, el Consell d'Administració de Fira Internacional de Barcelona. President d'honor del Fòrum de Marques Renomenades Espanyoles, després d'ocupar la presidència durant 16 anys.
Des del novembre del 2014 és president de la Cambra de Comerç d'Espanya.
Modera Francesc Bombí-Vilaseca , periodista, filòleg i escriptor. Treballa a la secció de Cultura del diari La Vanguardia.
Llicenciat en Periodisme (UAB) i en Filologia Catalana (UB), treballa a 'La Vanguardia' des del 1997, quan va començar a fer cròniques literàries i entrevistes a escriptors, que durant un temps va alternar amb llargues entrevistes al suplement cultural del diari 'Avui '. I ha col·laborat en altres mitjans com 'Serra d'Or', 'Enderrock', 'Barcelona Metrópolis' o 'Nube'.
El 2011 va publicar la biografia del cantautor Roger Mas, 'La pell i l'os' (Satèl·lit K), i l'octubre del 2023 surt el seu primer llibre de poemes, 'Febre amb gel' (Hinojo).
Presentació de llibre - Sopar opcional
Dijous, 9 de novembre a les 13:30h
Dinar - Col·loqui
Dimarts, 6 de febrer a les 19:30h
Conferència - Sopar opcional
Dimarts, 20 de juny a les 9:00h
Esmorzar
Dimecres, 20 de març a las 19:30h
Tertulia- Cena opcional
Marie Hugentobler - Perfumista i Directora creativa de Scentmate
Dijous, 6 d'octubre | 20:00
Les galetes técniques o necessàries són aquelles estrictament necessàries per a la correcta funcionalitat de la pàgina web. No es poden desactivar ja que, sense, certes parts o funcionalitats de la web poden no estar disponibles.
Permeten a l'usuari la navegació a través d'una página web, plataforma o aplicació i la utilització de ??les diferents opcions o serveis que hi hagi, incloent aquelles que l'editor utilitza per permetre la gestió i operativa de la pàgina web i habilitar les seves funcions i serveis, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusi&oacut ; de vídeus o so, habilitar continguts dinámics (per exemple, animació de ??càrrega d'un text o imatge) o compartir continguts a través de xarxes socials.
Propietari | Nom | Finalitat | Tipus | Durada |
---|---|---|---|---|
Yunbit | cookiesTypesAllowed, allowCookies2020 | Estas cookies se crean tras haber aceptado las cookies e indica cuáles son las cookies aceptadas. Si han sido aceptadas, no sale el configurador. |
- | Sesión |
CWNWSESSION | Es la cookie de sesión, que permite a los usuarios ser reconocidos dentro de un sitio web, por lo que cualquier cambio de página o elemento o selección de datos que haga, se recordarán de una página a otra. |
- | Sesión | |
sourceReferrer | Necesaria para el buen funcionamiento de la página. |
- | Sesión | |
templd | Es un identificador temporal. |
- | Sesión | |
visita | Identifica la visita/sesión. |
- | Sesión |